Om oss

 

Maryd Maskin AB är ett familjeägt företag på Österlen. Vi säljer komponenter för vätskesystem, växtskyddssprutor, datorer och GPS för fältsprutor, ventiler och rördelar, Ferraris kompakttraktorer och enaxlade traktorer med mera. Vår speciella inriktning är mot lantbruk, specialodling, trädgårdsodling, entreprenad, kommun och förvaltning. Aktiebolaget bildades 2007, men företagets personal har flera decenniers erfarenhet inom området. Hösten 2011 köpte vi en större fastighet och har nu möjlighet att reparera, serva och bygga om maskiner i huset. Förutom den utökade verkstadsdelen har vi även möjlighet att hyra ut delar av fastigheten som är på ca 8000 m2.  

 

Kompakttraktorer och enaxlade maskiner

Maryd Maskin AB marknadsför hela Ferraris program av enaxlade traktorer och kompakttraktorer med motoreffekt upp till 105 hk. Utmärkande för Ferraris maskiner är ett kvalitetstänkande kombinerat med beprövad teknik, som är anpassad till de målgrupper som vi riktar oss till.

 

Specialredskap

Vi har under de senaste året breddat vårt sortiment mot frukt- och vinodling och har genom våra nya leverantörer tillgång till ett stort utbud av maskiner. Vi kan t.ex. erbjuda produkter från Rinieri, en Italiensk tillverkare som har ett mycket brett urval av maskiner för jordbearbetning, slag-, rotor- och häckklippning. Vi säljer även Zucals arbetsplattform för plockning, beskärning och gallring.

 

Sprutor

Maryd Maskin AB erbjuder dessutom ett stort utbud av växtskyddssprutor med utrustningar och tillbehör för specialodling, trädgårdsodling, växthus, golfbanor, idrottsplatser m.m.

 

 

Växtskyddsteknik

I vårt sortiment finns reservdelar för Holder, Evrard, Lomma, med flera tillverkares växtskyddssprutor. Sprutfabrikanter världen över använder i dag alltmer standardkomponenter i tillverkningen. Maryd Maskin AB har därför inriktat sig på att erbjuda marknaden ett stort sortiment av standardkomponenter, såsom munstycken, munstyckshållare, pumpar, manöverenheter, datorer, rördelar, slangar, ventiler, kranar, filter, preparatslussar, tanklock, m.m. Ofta frågar våra kunder efter komponenter för modernisering av äldre sprutor. Det handlar då om fjärrmanövrering och GPS/datorstyrning av sprutfunktioner, och hydraulik. Här kommer då standardkomponenterna väl till pass, med kompletta satser elventiler och manöverpaneler för både sprut- och hydraulfunktionerna. Munstyckshållare med bajonetthuvar och membrandroppskydd är ett annat exempel.

 

 

Industrikomponenter

Fler och fler tillverkningsföretag har upptäckt sortimentet av pumpar, ventiler, filter och rördelar hos Maryd Maskin AB. Vår hemsida är i huvudsak anpassad för våra kunder inom växtskyddsteknik. Därför kan det vara lite svårt att hitta det ni söker. Tveka inte att höra av er, klicka på Kundtjänst för kontaktuppgifter.

 

 

Komponenter för högtryckstvättar

Förutom delar och tillbehör för växtskyddssprutor har vi ett stort sortiment av prisvärda sprutlansar och sprutpistoler, munstycken, kopplingar, m.m. för högtryckstvättar.

 

 

Däckbyte

Vi utför byte av däck vardagar mellan 8.00 och 16.00. Maximal fälgstorlek: 23".

Montering och balansering:100 kr per däck, 300 kr för fyra däck.

Däcktvätt kostar 100 kr och förvaring av däcken hos oss kostar också 100 kr.

Däckbyte som omfattar avmontering från fälg, byte av ventil. montering och balansering: 150 kr per hjul, 600 kr för fyra hjul.

Alla priser är inkl moms.

 

 

Förvaring av bil

Du har möjlighet att förvara din bil hos oss. Kostnaden är 500 kr per mån inkl moms för en standardyta på 15 kvadratmeter (6 x 2,5 meter). För fordon som kräver större yta, kontakta oss för pris.